O nama

U svijetu tehnike vrlo malo je stvari koje ne mogu biti izrađene bolje i koje su od samog nastanka vrlo malo ili nimalo poboljšane. Jedna od takvih je receptura za grafitnu olovku gdje je omjer gline i grafita ,za različite tvrdoće ,ostao nepromijenjen od 17 stoljeća.

Ako znate ovu činjenicu onda je to najbolji poticaj da puni optimizma krenete u proizvodnju bilo čega jer postoji velika šansa da će te nekom svojom kreacijom i inovacijom unaprijediti postojeće proizvode što je jedan od uvjeta da osvojite bar dio tržišta.

Pitanje koje muči sve poduzetnike glasi što proizvoditi, a meni se najviše sviđaju dva odgovora. Prvi je ono što nitko neće, a drugi je ono što nitko ne zna.

Možete se odlučiti proizvoditi ono što proizvode svi ostali, ali tada vas može spasiti jedino vrlo niska cijena konačnog proizvoda ili izuzetna kvaliteta. No ja sam se odlučio spojiti strast, inovativnost i znanje.

To je sve , rezultati se vide na ovoj stranici, a na Vama je da date svoj sud je li se sve skupa isplatilo i hoćete li se uvjeriti u kvalitetu onoga što proizvodim.