PODIJELI

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit

Plinska peć za pizzu

Recenzije
4.7/5
Peć za pizzu, plinska, s automatskom rotacijom šamota omogućuje pravilan raspored temperature, te omogućava pečenje pizze u samo 3 minute. Od sobne temperature do radne temperature peći potrebno je 6-7 minuta.

Detalji o proizvodu

  • pravilan raspored temperature
  • nema potrebe za rotiranjem pizze
  • pizza će se ispeći, iako tijesto bude deblje
  • promjer pizze može biti i veći od 50 cm
  • može se koristiti u ugostiteljstvu – pizzeriama i kod kuće
  • idealna za start-stop režim pečenja (kad trebate pizzu plamenik radi, kad ne pečete ne radi – nema loženja cijeli dan)

Zbog dva plamenika ukupne snage 30 kW potrebno je SAMO 6-7 minuta do 350 stupnjeva celzijusa. Kod sličnih pizza peći, jer im snaga rijetko prelazi 5kW, potrebno je  i više od 40 minuta da bi postigli radnu temperaturu (ovaj podatak inače se skriva, kao i vrijeme dogrijavanja između dva pečenja). Zbog plamenika ispod šamota ne dolazi do pothlađivanja, te se može peći pizza za pizzom bez čekanja da se šamot nakon prve ponovo zagrije na 350 stupnjeva C (kod peći koje imaju samo bočni plamenik potrebno je čekati i 10 minuta da se šamot zagrije na potrebnu temperaturu). Ako u peći sa samo bočnim plamenikom pečete jednu pizzu nije problem, ali ako imate više gostiju/narudžbi – u sat vremena teško da možete ispeći 5-6 pizza. Šamot u ovoj peći je promjera 50 cm – zasigurno najveći na tržištu. Sa bocom plina od 10kg moguće je ispeći  53 pizze, uz peć, po potrebi, isporučujem i grijač za plinsku bocu. Grijanje plinske boce je neophodno kako ne bi došlo do smrzavanja plina i pada tlaka. Do smrzavanja dolazi kod  intezivnog rada i kada je u boci manje od 50% plina.

Posebna prednost koju pruža ova peć i uvelike pomaže početnicima je automatsko rotiranje šamota i mogućnost izvlačenja šamota izvan peći radi lakšeg postavljanja pizze. Ručno okretanje pizze je teret i gubitak vremena, a svaki puta kada ispod pizze stavite limenu lopatu da bi je okrenuli, vi ste pizzu odvojili od vrele podloge i produžili vrijeme pečenja.

Sigurna kupovina, jamčimo povrat novca u slučaju nezadovoljstva proizvodom.

plinski plamenik garancija-01
rucni plinski plamenik garancija-01

Naruždba i kupnja proizvoda